Zomercursus

Online zomercursussen van de FPTR

 

Ook deze zomer stelt de FPTR haar online modules open voor iedereen die geïnteresseerd is in theologie, religie en Bijbel. Van 1 juli tot 23 september lopen 12 cursussen die na afronding recht geven op een officieel certificaat. Elke module omvat 5 ECTS, wat een totale studietijd inhoudt van 100-120 uur of ongeveer 10 uur per week.

Elke cursus bestaat uit 10 lessen, waarin literatuur, filmpjes en opdrachten elkaar afwisselen. Sommige cursussen worden afgesloten met een (online) examen, andere met het inleveren van een eindopdracht. Alle cursussen worden begeleid door een docent die de opdrachten zal nakijken en bereikbaar is om vragen te beantwoorden. 

 

De modules worden in zogenaamde 'clusters' aangeboden. Dit betekent dat drie vakken samen een thematische eenheid vormen en zo een fundamenteel overzicht bieden van dit theologische veld. Het uitgereikte certificaat geeft aan dat de student een grondig inzicht heeft verworven in het bewuste vakgebied. Een clusterpakket geeft recht op een korting.

De verschillende modules kunnen uiteraard ook apart bestudeerd worden en men kan een eigen pakket samenstellen, afhankelijk van de interesse en de beschikbare tijd. 

 

Voor meer informatie over de algemene werking van online modules:

 

E-Learning

 

Voor meer informatie over de kostprijs van de clusters en losse modules:

 

Kostprijs

 

Voor de inschrijving volstaat het om een mail te sturen en het verschuldigde bedrag over te maken op de aangegeven rekening (zie 'kostprijs').

 

Voor aanmelding en/of aanvullende vragen:

 

Inschrijving/contact

 

Voor meer informatie over de verschillende clusters en de beschikbare vakken: klik op de foto.

 

Terug
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie