Analecta Bruxellensia Vol. 19

05/02/2019

In mei zal de jaarlijkse bundel wetenschappelijke artikelen van de faculteit verschijnen. We zijn ondertussen aan de 19jaargang toe van de Analecta Bruxellensia

Aangezien de bundel wordt opgedragen aan de afscheidnemende hoogleraar Systematische Theologie Prof. Bernard Hort, zoomen een aantal artikelen in op facetten uit het werk van Paul Tillich (1886-1965), een specialisatie van de toekomstige emeritus. 

Daarnaast presenteren we een greep uit de onderwerpen waarmee onderzoekers aan de faculteit bezig zijn, alsook een rubriek met reviews. 

 

U kan de bundel nu reeds bestellen door uw naam en adres door te geven, waarna het boek u vanaf mei wordt toegezonden.

 

BESTELLEN

 


De vorige edities van 2016 - 2018 zijn ook nog beschikbaar.

Bestellen kan via dezelfde manier: stuur een mail en het boek wordt u direct toegezonden na betaling.

 

H. Heyen & J. Taschner (Eds.), Theological Essays in a Postmodern Context, Analecta Bruxellensia Vol. 16, Zürich: Lit Verlag, 2016. 

 

J. Taschner & H. Heyen (Eds.), Theological Essays in the 500the Anniversary Year of the Reformation, Zürich: Lit Verlag, 2017.

 

Naar aanleiding van de 500 verjaardag van het begin van de Reformatie bracht de faculteit een bundel uit met wetenschappelijke artikelen, de Analecta Bruxellensia Vol. 17. De focus ligt op het werk van Maarten Luther (1483-1546) die met de openbaarmaking van 95 stellingen tegen de handel in aflaten de hervormingsbeweging inhang trok. 


J. Taschner & J. Temmerman, Essays on Theology, Meaning and Pastoral Care, Analecta Bruxellensia Vol. 18, Zürich: Lit Verlag, 2018. 

Terug
Deze website wil gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.
Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden.
Meer informatie